Du kan forsøke deg på aksjehandel

En meget spennende og lærerik muligheter til å tjene penger. En mulighet til å tjene mye penger, men også en risiko for å gå i minus. Det er greie beskrivelser av aksjehandel, en god inntektsmulighet som vi ser nærmer på i denne artikkelen. Tips om andre og mindre risikofylte muligheter til å tjene penger online finner du i menyen ovenfor.
 

Hvem passer dette for?

Aksjehandel passer for deg som er villig til å ta den økonomiske risikoen som følger med, og ikke minst som har en økonomi som tillater tap av penger. Videre er aksjehandel en inntektsmulighet som passer for deg som er lærevillig og som har interesse for aksjer og økonomi. Selv om det praktiske rundt aksjehandel er forholdsvis enkelt, er det nemlig mye du bør lære for å øke mulighetene til å tjene penger. Disiplin er for øvrig en egenskap som er viktig dersom du skal lykkes og du må ha en psyke som gjør at du takler tapene på en god måte. De kommer nemlig garantert.

 

Hva er fordelene med aksjehandel?

En av de store fordelene med denne muligheten til å tjene penger er potensialet. Det er mulig å tjene svært mye penger på aksjehandel og du kan bli rik. En annen stor fordel er at alle i utgangspunktet kan tjene penger på denne måten. Det stilles ikke krav til utdannelse eller andre formelle kvalifikasjoner og alle kan kjøpe og/eller selge aksjer. Spenningen som følger med er nok også noe enkelte vil se på som en fordel og i tillegg vil du sannsynligvis lære veldig mye.

 

  • Klikk her for tips om betalte markedsundersøkelser
  • Klikk her for tips om oversetter jobber
  • Klikk her for flere tips om hvordan tjene penger

 

Hva er ulempene?

Spenningen som følger med kan også være en ulempe og det samme gjelder læreprosessen. Det er imidlertid småting sammenlignet med den store ulempen knyttet til aksjehandel og da tenker vi naturligvis på tapsrisikoen. Du risikerer å tape penger og i verste fall mye penger. Det vil si at alt arbeidet du legger ned i bare vil være forgjeves, men enda verre. En siste ulempe er at du naturligvis behøver endel penger (starkapital) for å kunne komme i gang.

 

Noen nyttige tips

Artikkelforfatteren er ikke ekspert på aksjehandel og har egentlig bare to noenlunde gode tips å komme med. Det ene er at du først forsøker deg med lekepenger, for eksempel gjennom aksje NM eller en lignende konkurranse. Da vil du lære en god del og få en ide om hvorvidt aksjehandel er noe for deg. Det andre er et at lærer deg mest mulig. Bruk internett og husk å være kritisk til kildene. Har du noe å tjene på tipsene de gi deg?

 

Her kan du lese mer