Betalte markedsundersøkelser på nett

Betalte markedsundersøkelser er en meget populær mulighet til å tjene penger på nett, både her i Norge og i svært mange andre land. Det skyldes nok først og fremst at alle kan tjene penger ved hjelp av betalte markedsundersøkelser på nett, samt at arbeidet er enkelt og uforpliktende. I tillegg kan du både arbeide når du selv ønsker og hvor du selv ønsker.
 

Hvem passer dette for?

Alle kan som nevnt tjene penger med betalte markedsundersøkelser og dermed er dette en inntektsmulighet som passer for de aller fleste. Men, det er begrenset hvor mye du kan tjene på denne måten og derfor er ikke dette noe for deg som ønsker å arbeide fulltid via internett. Betalte markedsundersøkelser er heller ikke noe for deg som forventer høy timelønn og/eller utfordrende og lærerike arbeidsoppgaver. Betalte markedsundersøkelser passer med andre ord for deg som er å jakt etter en ekstra inntekt og som ønsker friheten denne uforpliktende muligheten til å tjene penger innebærer.
 
 

Hva er fordelene?

Den største fordelen med betalte markedsundersøkelser er ganske enkelt at det i det hele tatt er mulig å tjene penger på denne måten. Det skyldes for øvrig at din mening som forbruker er verdifull for en lang rekke aktører som produserer, utvikler, selger eller markedsfører varer og tjenester. Ellers er som nevnt fordelene at du kan tjene penger enkelt og uten forpliktelser.
 
 

Hva er ulempene?

Den største ulempen med betalte makedsundersøkelser på nett er at du ikke kan forvente å tjene mye penger, samt at arbeidet nok kan være noe kjedelig. Ellers er det en ulempe at det kan koste et par hundre kroner å komme i gang. Det gjelder dersom du velger de store internasjonale aktørene som tilbyr flest og ikke minst de best betalte markedsundersøkelsene.
 
 

Nyttige tips

Det finnes en del muligheter til å komme i gang helt gratis og vanligvis innebærer det å melde seg direkte på til de som faktisk utfører markedsundersøkelser. Det er som nevnt helt gratis og du velger selv om du vil besvare de undersøkelsene du får tilgang til. Når det gjelder betaling vil du vanligvis tjene fra 5-30 kroner pr undersøkelse, men du kan også tjene godt over 100 kroner. Legg for øvrig merke til at du av og til får betalt i form av gavekort eller lignende. Når det gjelder de store internasjonale tilbyderne av betalte markedsundersøkelser, så tilbyr de flere undersøkelser fra en rekke aktører, noe som gjør at du kun behøver å bli medlem en plass. Videre tilbyr de deg vanligvis mye bedre betaling og her kan du som regel tjene fra 20-200 kroner pr undersøkelser. 
 
 

Her kan du komme i gang