Gaming Jobs Online hjelper deg å tjene penger på nett

Gaming Jobs Online er en meget spennende aktør som gir deg mulighetene til å tjene penger som spilltester. De fungerer nemlig som et bindeledd mellom bedrifter som utvikler nye spill og mulige testspillere. Kan du tenke deg å tjene penger mens du tester nye spill, utstyr, med mer? Selv om du nok aldri vil bli rik på en jobb som spilltester, så kan du tjene greit med penger på noe som er gøy!
 

Fordelene

Den store fordelen med denne aktøren er at alle i utgangspunktet kan skaffe seg en ekstrajobb som spilltester. En annen fordel er det at muligheten til å tjene penger på denne måten i det hele tatt eksisterer. For mange er også det å kunne teste nye spill i seg selv en stor fordel, spesielt fordi du ofte vil få beholde spill og utstyr du tester. NB: Gaming Jobs har fått nye eiere som ikke drive like seriøst. Vi anbefaler denne nettsiden dersom du ønsker å tjene penger som spilltester.
 
 

Ulempene

Når det gjelder Gaming Jobs Online, skal du lete lenge etter de store ulempene. Spesielt fordi de i skrivende stund tilbyr et prøvemedlemskap til kun 1 dollar! Av eventuelle ulemper kan det nevnes at du som nevnt ikke vil bli rik av denne jobbmuligheten, samt at du ikke bare skal teste spill. Du må også gi en tilbakemelding på det du tester, for eksempel i form av en spørreundersøkelse.
 
 

Om Gaming Jobs Online

Gaming Jobs Online er en aktør som først og fremst tilbyr deg å tjene penger som spilltester, men de tilbyr også noen andre inntektsmuligheter. Blant disse er det å tjene penger på å anmelde filmer. Videre kan det nevnes at du gjennom Gaming Jobs Online kan tjene opp mot 180 kroner pr time som spilltester og opptil 120 kroner pr time på å anmelde filmer. Legg ellers merke til at du også kan få muligheten til å teste nye spillkonsoller og utstyr til disse, samt at du i de fleste tilfellene får beholde det utstyret og de spillene du tester.
 
 

Hvordan komme i gang?

Du kan raskt komme i gang med å tjene penger via Gaming Jobs Online og som nevnt tilbyr de et prøvemedlemskap nesten helt gratis. Det skyldes blant annet behov for flere spilltestere i mer enn 100 land hvor de har samarbeidspartnere innen spillbransjen. For mer informasjon og mulighetene til medlemskap kan du følge denne linken. (Avsluttet)
 
Hvordan tjene penger som artikkelforfatter?
Hvordan tjene penger med nettstedet Get Cash for Surveys
Hvordan tjene penger som oversetter?
Hvordan tjene penger med nettstedet Paid Social Media Jobs