Tjen ekstra penger med siden Get Cash For Surveys

Dersom du ønsker en ekstra inntekt fra betalte spørreundersøkelser, bør du definitivt vurdere nettstedet Get Cash for Surveys som nå har åpnet at også nordmenn kan tjene penger ved deres hjelp. For tiden er dette den mest populære aktøren innen denne nisjen og de har hjulpet tusenvis av mennesker med å tjene penger på spørreundersøkelser.
 

Perfekt for en ekstra inntekt

Betalte spørreundersøkelser er uforpliktende og enkelt arbeid som du kan utføre når du selv ønsker og dermed er dette en god anledning til å sikre seg en ekstra inntekt. Som en fulltidsjobb egner imidlertid denne inntektsmuligheten seg dårlig, enkelt og greit fordi det er begrenset hvor mye du kan tjene. Så lenge arbeidet er enkelt og lett tilgengelig sier det seg selv at timelønna ikke gjør deg rik, men ved hjelp av Get Cash for Surveys kan du tjene langt bedre enn du gjør på norske spørreundersøkelser. Se neders på siden for eksempler på hvor mye penger du kan tjene via Get Cash for Surveys
 
 

Hvordan komme i gang?

På nettsidene til Get Cash for Surveys finner du muligheter til medlemskap og som medlem kan du begynne å tjene penger umiddelbart. Medlemskapet er for øvrig rimelig og i skrivende stund betaler du kun en engangsavgift på ca 220 kroner. Det er meget rimelig, spesielt med tanke på at du mottar en bonus på ca 300 kroner så fort du har besvart din første spørreundersøkelse. Dersom du ønsker medlemskap eller mer informasjon følger du linken nedenfor og skriver inn navn og epost. Da kommer du til en nettside med mer informasjon og muligheter til innmelding. Husk å bruke rabattkoden som der vises, slik at du kun betaler 220 kroner og ikke 440 som er ordinær pris. 
 
NB: Get Cash for surveys er dessverre nedlagt. Vi anbefaler det gode alternativet Gold opinions
 
 
Her kan du lese om jobbmuligheter på nett
Her kan du lese om Get Paid Taking Pictures
Her kan du lese om Work at home jobs
Her kan du lese om Twitter
Her kan du lese om YouTube