Dette er en jobbmulighet som anbefales!

Er du på jakt etter en mulighet til å tjene penger som ikke er spesielt krevende og som ikke krever investeringer? Da bør du vurdere en online "kontorjobb". Andre betegnelser på denne populære jobbmuligheten er sekretærjobb og data entry jobs og som du sikkert forstår skal du utføre en form for enkelt kontorarbeid. Men, du kan utføre det hjemmefra, med din egen PC.
 
 

Hvordan komme i gang?

Dette er en anerkjent jobbmulighet som lar deg tjene penger på nett som har fått positiv omtale i flere store internasjonale medier. Det har ført til at mange nye aktører tilbyr deg å tjene penger på denne måten, noe som ikke bare er bra. Flere av de nye aktørene må nemlig kunne betegnes som useriøse, med et til dels elendig tilbud til sine medlemmer. Det tryggeste valget er derfor den eldste aktøren som også er den desidert mest seriøse. De har lang erfaring, samarbeider med tusenvis av bedrifter (oppdragsgivere), tilbyr full opplæring og de har lang erfaring i bransjen. Her finner du den aktuelle aktøren.
 
 

Hvem passer dette for?

I utgangpunktet er dette en jobbmulighet som passer for alle som ønsker å tjene penger online. Arbeidet er nemlig ikke spesielt komplisert og du får som nevnt full opplæring dersom du velger aktøren nevnt ovenfor. Men, arbeidet er som nevnt forholdsvis enkelt og det betyr at du ikke kan forvente eventyrlige summer i lønn. Denne muligheten til å tjene penger passer med andre ord ikke for deg forventer blir rik over natten. Reklamer av typen; Vi viser deg hvordan du kan tjene 5 000 kroner pr dag, med kun et par timers arbeid», er for øvrig svindel i 99,99999999 prosent av tilfellene. Du må jobbe for lønna, også om du velger internett som din arbeidsplass.
 
 

Hva går arbeidet ut på? 

Enkelt kontorarbeid er nok en noe upresis betegnelse på denne jobbmuligheten, men den benyttes i mangel på en bedre oversettelse. Data entry jobs er imidlertid en betegnelse som er lang mer forklarende og kort forklart går arbeidet ut på å legge inn data (tall og tekst) i forskjellige programmer og maler. Det kan være at du skal renskrive et møtenotat, lage et skriftlig referat fra et opptak av en telefonkonferanse (transkribere), eller skrive korte artikler om et oppgitt emne. Detter er bare noen eksempler og full oversikt over hva denne jobbmuligheten innebærer får du via linken ovenfor.