Du kan skaffe en ekstrajobb via Homejobstop    

Homejobstop er et nettsted som videreformidler forskjellige jobbmuligheter og de fleste av disse er nettbaserte og av den typen du kan utføre hjemmefra. Dersom du ønsker å tjene penger online er dette absolutt en mulighet som bør vurderes. Homejobstop er nemlig et seriøst nettsted som rangerer godt hos organisasjoner som evaluerer seriøsiteten til denne typen aktører.

 

Fordeler

En av fordelene med Homejobstop er at de tilbyr/videreformidler en rekke forskjellige muligheter til å tjene penger på nett. Skrivejobber, forskjellige typer oversetterjobber og webdesign er bare noe av det du kan velge mellom og her burde det være noe for enhver smak. En annen stor fordel er at Homejobstop har fått positiv omtale hos nettsteder som evaluerer seriøsitet og som arbeider aktivt mot spam og nettsvindel, for eksempel organisasjonen BBB

 

Ulemper

De store ulempene kan vi ikke finner når det gjelder Homejobstop, men noen vil nok reagere negativt på å måtte betale for medlemskap. Det legges imidlertid ned mye arbeid i å oppdatere jobbtilbudet og vi finner en sum på under 200 kroner meget rimelig for et livslangt medlemskap. Ellers nevnes det at dette er et engelskspråklig nettsted, noe enkelte muligens vil finne litt problematisk.

 

Om Homejobstop

Som nevnt er Homejobstop et nettsted som videreformidler nettbaserte jobbmuligheter og gjennom deres nettsider kan du først og fremst skaffe deg freelancejobber, men også oppdrag av litt lenger varighet. Etter det vi har forstått er Homejobstop først og fremst et alternativ for deg som ønsker å tjene ekstra penger og i følge uavhengige kilder er inntektspotensialet på 5000 – 18000 kroner pr måned, litt avhengig av hvilken typer jobber du er ute etter. Det kan ellers nevnes at Homejobstop har lang erfaring og ingen overlever 14 år i denne bransjen dersom de ikke er seriøse.

 

Hvordan komme i gang?

Det er enkelt å komme i gang og dersom du ønsker kan du begynne å sjekke ut jobber nesten umiddelbart. Gå til Homejobstop og klikk på linken for nytt medlemskap. Fyll så ut nødvendig informasjon, betal den rimelige medlemsavgiften og du er i gang. Du finner mer nyttig informasjon på nettidene til Homejobstop. Legg spesielt merke til at medlemskap kommer med en 60 dagers pengene-tilbake garanti som beviselig virker godt.

 

Her kan du lese om muligheter til å tjene penger med spørreundersøkelser

Her kan du lese om oversetter jobber