Du kan skaffe en inntekt ved hjelp av Amazon

Amazon.com er et populært nettsted hvor du kan kjøpe det aller meste, men er du klar over at du også kan tjene penger ved hjelp av Amazon? Faktisk finnes det to muligheter til å tjene penger knyttet til dette nettstedet og den ene av disse er å selge egne produkter. Den mest populære muligheten er imidlertid å tjene penger som affiliate og det er dette vi fokuserer på i denne artikkelen.
 

Hvem passer dette for?

Denne muligheten til å tjene penger på nett går ut på at du skal promotere produkter fra Amazon.com for så å få betalt hver gang du videresender en kunde som foretar et kjøp. Det betyr at denne inntektsmuligheten passer meget godt for bloggere og andre som har en plattform hvor de kan markedsføre disse produktene. Legg spesielt merke til at denne inntektsmuligheten passer meget godt for deg som ha en bokblogg eller lignende.
 
 

Hva er fordelene?

Den største fordelen med denne inntektsmuligheten må nok sies å være knyttet til bøker. Amazon er nemlig et nettsted hvor det selges enorme mengder bøker, en vare som egner seg prefekt for netthandel. Det skyldes blant annet at bøker er moms og tollfrie, noe som gjør det enklere å få dine lesere til å foreta kjøp. Ellers er potensialet stort og dersom du har en blogg med mange lesere kan du tjene ganske så godt med penger.
 
 

Hva er ulempene?

En av to forholdsvis store ulemper ved denne muligheten til å tjene penger på nett er det å skaffe en stor og god plattform for markedsføring. En blogg kan for eksempel være en slik plattform og det kreves en god del innsats for å skaffe mange lesere. Den andre ulempen vi tenker på et at du bør bruke en god del tid på å finne ut hvilke produkter du skal markedsføre, på å følge opp disse, med mer.
 
 

Noen nyttige tips

Ovenfor nevnte vi at du bør bruke en god del tid på å følge opp produktene du markedsfører og da tenker vi på følgende. Når du har valgt å markedsføre et produkt bør du følge med på hvor mye penger du eventuelt tjener og så vurdere dette opp mot andre alternativer. Videre bør du forsøke forskjellige former for markedsføring, for eksempel bannerannonser med forskjellige plassering, samt tekstannonser som kan plasseres i en produktanmeldelse eller lignende. Ellers nevnes det at du alltid bør velge å annonsere for produkter som er relevante i forhold til inneholder på bloggen din, samt at du ikke bør overdrive annonseringen så mye at du blir oppfattet som en spammer.
 
Her kan du lese om Real Translator Jobs
Her kan du lese om betalte markedsundersøkelser
Her kan du lese om spilltester jobber
Her kan du lese om inntekter fra å dele kunnskaper
Her kan du lese om Homestopjobs
 
 

Her finner du nyttig informasjon