Tjen gode penger med Paid Social Media Jobs

Populariteten til sosiale medier er enorm og nå kan du tjene penger på denne populariteten. Det er nettstedet Paid Social Media Jobs som tilbyr denne muligheten som en god del nordmenn allerede har benyttet seg av. Overraskende god betaling for forholdsvis enkelt arbeid gjør dette til en perfekt inntektsmulighet for deg som ønsker å tjene penger på nett.
 

Dette anbefales

Kort forklart går arbeidet ut på at du skal hjelpe bedrifter med deres profiler på sosiale medier som Facebook, YouTube og Twitter. En viss kjennskap til sosiale medier er med andre ord en fordel, men dette er en jobb som passer for de aller, aller fleste og som virkelig anbefales. I tillegg til god betaling gir nemlig Paid Social Media Jobs deg god tilgang til jobber og du kan i utgangspunktet selv bestemmer hvor mye og når du ønsker å arbeide. En bedre mulighet til å tjene penger på nett skal du rett og slett lete lenge etter. Her er noen eksempler på arbeid du kan utføre.
 
 
Ved å skaffe en bedrift 100 ekte facebook likes kan du tjene ca 1200 kroner
Ved å være sosial media manager for en bedrift kan du tjene nærmere 5000 kroner i uken
Ved å opprette en YouTube profil og laste opp 35 videoer kan du tjene ca 800 kroner
 
 

Hvordan komme i gang?

Paid Social Media Jobs er et medlemsnettsted og selv om medlemskap koster noen kroner, så er det langt rimeligere enn oss andre mindre seriøse aktører som tar en prosentdel av alt du tjener. Mer informasjon om Paid Social Media Jobs og muligheter til å melde deg inn finner du ved å følge lenken nedenfor. Legg merke til at prisen i skrivende stund er halvert og nå ligger på ca 280 kroner. Legg også merke til at dette er en engangsavgift som gir deg medlemskap i Paid Social Media Jobs så lenge du selv ønsker. Det nevnes ellers at dette er en av få aktører som har åpnet for norske medlemmer, samt at du har 60 dagers angrefrist.