Tjen ekstra penger med Paid Surveys at Home

Paid Surveys at Home er en seriøs aktør som tilbyr deg å tjene penger på betalte spørreundersøkelser. Det vil si at du vanligvis skal svare på engelskspråklige markedsundersøkelser som omhandler forskjellige bransjer, merkenavn, forbrukervaner, med mer. For disse svarene får du så betalt, enkelt og greit fordi din mening er verdifull for de som driver med markedsføring og produktutvikling. Legg for øvrig merke til betalte spørreundersøkelser først og fremst passer for deg som er ute etter å tjene ekstra penger.
 

Fordelene

Det faktum at Paid Surveys At Home er en erfaren og seriøs aktør er en stor fordel med denne muligheten til å tjene penger på nett. En annen stor fordel er at du kan arbeide når og hvor du vil, samt i stor grad også hvor mye du vil. Ellers er det dette en mulighet til å tjene penger som alle i utgangspunktet kan benytte seg av, blant annet fordi den er svært lite krevende.
 
 

Ulempene

Egentlig finnes det bare en ulempe med betalte spørreundersøkelser og det er at inntektspotensialet er begrenset, spesielt for oss Nordmenn. Personer som hevder at du kan bli rik på denne måten tar med andre ord feil og som nevnt tilbyr Paid Surveys At Home først og fremst en mulighet til å tjene ekstra penger.
 
 

Litt om Paid Surveys At Home

Som nevnt er dette en seriøs og erfaren aktør, innen en bransje som nok ikke har verdens beste rykte. Faktisk har Paid Surveys At Home holdt det gående helt siden 2004 og gjennom sitt gode rykte har de skaffet seg mange medlemmer og samarbeidspartnere. I skrivende stund kan de tilby spørreundersøkelser fra mer enn 450 store globale bedrifter og Norge er et av de landene med flest medlemmer. Det skyldes nok at Paid Surveys At Home har lagt til rette også for medlemmer utenfor USA og Canada. Det i motsetning til mange av konkurrentene.
 
 

Hvordan komme i gang?

Du kan komme i gang med å tjene penger nesten umiddelbart og det er verken krevende eller veldig dyrt. Du må kun betale en engangsavgift for medlemskap og etter det er alt gratis. For mer informasjon og muligheten til medlemskap oss Paid Surveys At Home kan du følge denne linken. Legg ellers merke til at Paid Surveys At Home vanligvis betaler deg fra 30 til 400 kroner pr spørreundersøkelse, noe som er langt bedre enn de norske alternativene som finnes
 
 
Les mer om: