Real Writing Jobs byr på gode muligheter til å tjene penger

Real Writing Jobs er et meget populært nettsted som tilbyr sine medlemmer å tjene gode penger ved hjelp av en rekke forskjellige skrivejobber. Det å skrive korte artikler og blogginnlegg er to slike skrivejobber som burde passe for mange og ofte kan du velge hvilke emner du ønsker å skrive om. Legg for øvrig merke til at Real Writing Jobs i motsetning til mange lignende nettsted satser på et internasjonalt marked, noe som inkluderer norske medlemmer.
 
Oppdatering: Real Writing Jobs er dessverre nedlagt. Vi anbefaler nettstedet Writing Jobs Online
 

Fordeler

Muligheten til selv å bestemme (påvirke) når og hvor mye du ønsker å arbeide, samt muligheten til å tjene gode penger online er blant de store fordelene med denne typen skrivejobber. En annen stor fordel et det enorme behovet for denne typen arbeidskraft, et behov som med all sannsynlighet vil vedvare. Når det gjelder Real Writing Jobs, så er det en stor fordel at dette er en seriøs aktør. Andre fordeler er at du som regel selv kan velge hvilke temaer du ønsker å skrive om, samt at betalingen er overraskende god.
 
 

Ulemper

Når det gjelder Real Writing Jobs er det vanskelig å finne de store ulempene og med den lave prisen for medlemskap kan neppe medlemsavgiften kalles en stor ulempe. Når det gjelder skrivejobber generelt så finnes det imidlertid en ulempe og den er at du i utgangspunktet skal skrive på engelsk, noe som kan være en utfordring for enkelte. Ellers kan nok de fleste muligheter til å tjene penger på nett være litt krevende i en oppstartsfase.
 
 

Nyttig om Real Writing Jobs

Dette er en seriøs aktør med lang erfaring innenfor denne bransjen som tilbyr deg å tjene penger online. Dersom du drømmer om å bli rik over natta, er med andre ord ikke dette nettstedet for deg. Videre kan det nevnes at Real Writing Jobs i skrivende stund har langt over hundre norske medlemmer som stort sett har gode erfaringer, samt at de har medlemmer fra de fleste deler av verden. Det kan også nevnes at betalingen er meget bra sammenlignet md mange lignende inntektsmuligheter. For eksempel kan du tjene nærmere 500 kroner for en kort artikkel og nærmere 300 kroner for et blogginnlegg.
 
 

Hvordan komme i gang?

For å komme i gang besøker du ganske enkelt informasjonssidene til Real Writing Jobs som du finner ved å følge linken nedenfor. Der finner du muligheter til medlemskap og også tilgang til mer informasjon om fordelene med å bli medlem. Som medlem får du så tilgang til skrivejobber, hjelpemidler, nyttige tips, samt mye mer. Legg ellers merke til at du ikke behøver relevant erfaring for å kunne tjene penger med Real Writing Jobs.