Hvordan skaffe en inntekt med Facebook?

Den enorme populariteten til Facebook betyr naturlig nok at det er mulig å tjene gode penger ved hjelp av dette sosiale mediet. Det betyr imidlertid ikke at det er enkelt å skaffe seg en inntekt ved hjelp av Facebook, snarer tvert imot. Tusenvis av andre personer ønsker nemlig også å tjene penger på denne måten, noe som betyr at du må kunne hevde deg i en til dels tøff konkurransesituasjon. Men, det finnes noen unntak og nederst på siden kan du lese om en god jobbmulighet knyttet til sosiale medier.
 

Hvem passer denne muligheten for?

God kjennskap til sosiale medier generelt og til Facebook spesielt er naturligvis en forutsetning for å kunne lykkes. Det betyr ikke bare at du må vite hvordan Facebook fungerer rent praktisk. Du bør også kunne (eller lære deg) mest mulig om markedsføring på sosiale medier, om kommunikasjon, samt om hvilke inntektsmuligheter som finnes. Ellers er det slik at Facebook i utgangspunktet passer veldig bra for deg som har noe eget å markedsføre. Det kan være egne produkter, din egen nettbutikk, din egen bedrift, med mer. Dersom du ikke har noe å markedsføre må du enten skaffe deg en jobb som ansatt, eller du må være så dyktig at du kan selge tjenester til andre. For eksempel kan du tilby å promotere andre bedrifter, eller å styre Facebook profiler for potensielle kunder.
 
 

Fordeler med Facebook

Den største fordelen med Facebook er enkelt og greit det store potensialet som ligger i den enorme mengden med brukere. Andre fordeler er at alle i utgangspunktet kan lykkes, uten relevant utdanning og uten stor kapital. Eller er denne muligheten til å tjene penger fremdeles forholdsvis ny, noe som betyr at det er rom for nye ideer og nye aktører.
 
 

Ulemper med denne muligheten

Som nevnt er konkurransen stor, noe som betyr at det å lykkes både krever innsats og dyktighet. Både enkeltpersoner og næringslivet har fått øynene opp for Facebook og det foregår en hard kamp om oppmerksomheten til potensielle kunder. En annen ulempe er usikkerheten rundt fremtiden. Hvor populært er Facebook om ti år?
 
 

Nyttige infomasjon

Som nevnt finnes det en god mulighet til å tjene penger på sosiale medier som Facebook. Den medfører at du arbeider for andre som en slags freelancer og at du i stor grad selv bestemmer hvor mye du ønsker å arbeide. Her kan du lese mer. Dersom du ønsker å satse på egenhånd er det kunnskap og en teft for online markedsføring og sosiale medier som gjelder. Noe kan læres og noe er «medfødt». Nedenfor finner du noen nyttige lenker til nettsteder hvor du kan lære mer og finne gode tips.
 
 

Her kan du lese mer

 
 
 
Her kan du lese om oversetter jobber
Her kan du lese om blogging
Her kan du lese om det å tjene penger på en hobby
Her kan du lese om Home jobe group