Nyttige tips for deg som vil tjene penger online

Det finnes mange gode muligheter til å tjene penger på nett, men det betyr ikke at alle disse passer for deg. Det betyr heller ikke at det er snakk om lettjente penger og store summer. De fleste mulighetene til å tjene penger online innebærer nemlig en forholdsvis vanlig timelønn og du må arbeide for pengene. Samtidig medfører disse mulighetene til å tjene penger vanligvis en stor grad av frihet, spesielt i forhold til arbeidstid.
 

Før du begynner

I de neste avsnittene finner du en del nyttige tips om det å tjene penger på nett, både i forhold til valg av arbeid og i forhold til dine ønsker og forutsetninger. Det er tips og informasjon du med fordel kan tenke gjennom før du begynner. Alt for mange hopper nemlig på den første muligheten som dukker opp, uten å forstå hva det innebærer. Et eksempel på det er alle som tror de kan tjene gode penger på blogging, noe som for så vidt stemmer. Det de fleste imidlertid ikke er klar over er at blogging krever mye arbeid, mye tålmodighet og at mulighetene for å lykkes dessverre er små. 
 
 
Her kan du lese om nettstedet Get Cash For Surveys
Her kan du lese om nettstedet Paid Social Media Jobs
Her kan du lese om det å tjene penger på bilder
Her kan du lese om flere inntektsmuligheter
 
 

Hva er du egentlig på jakt etter?

Tenkt først og fremst grundig gjennom hva du ønsker og trenger. Er du på jakt etter en ekstra inntekt eller en fulltidsjobb? Er du på jakt etter en utfordrende jobb hvor du må arbeide mye, men også kan tjene en god del penger? Er du på jakt etter en uforpliktende inntekt som innebærer enkelt arbeid, men hvor betalingen ikke er den beste? Ønsker du å tjene penger helt på egenhånd, noe som krever mye innsats? Ønsker du å arbeide for andre, noe som på internett ofte betyr provisjonslønn? Et godt tips er at du bruker litt tid på å finne ut hva du egentlig ønsker, hva du egentlig ønsker, samt hva det er realistisk for deg å gjennomføre.
 
 

Frilansjobbing eller satsing på egenhånd?

Det finnes som nevnt mange gode muligheter til å tjene penger online og du bør bruke litt tid på å finne ut hvilke av disse som passer for deg. I den sammenheng går det et stort skille mellom det å arbeide for andre, kontra det å lykkes på egenhånd. Dersom du skal lykkes på egenhånd kreves det i utgangspunktet at du legger ned mye arbeid og blant annet utvikler en forretningsplan. Dersom du skal arbeide for andre finnes det mange muligheter til greit betalte online frilansjobber. Skrivejobber og en  jobb som spillteste r er eksempler på dette og det er ofte slike inntektsmuligheter det refereres til når man benytter uttrykket å tjene penger online. 
 
 

Om å tjene penger online

Den nevnte typen online inntektsmuligheter er midt i blinken for deg som ønsker å komme i gang raskt, som ønsker friheten til å jobbe når du selv ønsker, samt friheten til å arbeide hvor mye du ønsker. På forsiden finner du informasjon om flere av disse mulighetene til å tjene penger online og et godt tips er å tenke gjennom hva som passer for deg. Sjekk hvilken type arbeid du kan tenke deg og ikke glem at målet er å tjene penger. Vurder derfor også hvilken type arbeid som kan gi deg den arbeidsmengden og den lønna du ønsker/behøver. 
 
 

For mer informasjon

Dersom du går med en liten grunder i magen finnes det mange gode sider med nyttig informasjon. To nettsteder som kan være verdt et besøk er Innovasjon     Norge og entrepreneur.com
Dersom du vurderer å starte den lange prosessen med å lykkes som blogger, finner du nyttig informasjon og hele 53 bloggtips på siden Jobb Hjemmefra.
Dersom du lurer på regler i forhold til skatt og online inntekter så finner du informasjon på nettsidene til Skatteetaten.
Dersom du ønsker en mer tradisjonell jobb med fast arbeidstid og rettigheter som ansatt anbefales nettstedene NAV og Finn.